maximaliseren van uw huis beteugelen beroep

clean Outside

Fleuren de Buitenkant

Handhaving van de Landscape

Investeer in de Hardscape

Blijf geconcentreerd op de Softscape

Het maximaliseren van uw huis beteugelen beroep kan het uiterlijk te vernieuwen terwijl het opheffen van de marktwaarde. Veel verbeteringen kost weinig geld, maar kan een enorme impact hebben. Een kleine inspanning gaat een lange weg om uw huis kijken geliefd en goed onderhouden. Hier zijn enkele ideeën om je aan het denken te krijgen.

Patrouilleren regelmatig en pick-up kranten en afval dat heeft geblazen in uw tuin. Vegen de stoep om zo vaak en afspuiten of hark je loopbruggen om bladeren en vuil te verwijderen. Elk jaar of zo, afspuiten of vermogen was uw huis. Gebruik de aanbevolen methode voor het exterieur van uw huis. Was uw exterieur ramen en deuren regelmatig te houden glanzende.

Als je kunt veroorloven om uw huis opnieuw te schilderen, geef het een frisse nieuwe jas. Zoek een kleur die zal maken dat hij opvalt in uw buurt. Voor de periode flair, het onderzoek van de kleuren die vaak werden gebruikt als uw huis was nieuw. Als je niet kan veroorloven om het hele huis te doen, doe het exterieur houtwerk. Probeer een gewaagd accent kleur in plaats van de standaard wit om de ramen pop.

Verzorg uw tuin en exterieur van uw huis regelmatig. Probeer om gebroken stappen, gebarsten loopbruggen en afgebladderde verf te repareren voordat ze ernstig worden. Poets je portiergrepen. Maai uw gazon regelmatig en zorg ervoor dat de edger gebruiken. Controleer uw tuin voor dode planten en onkruid.

Water uw planten gazon tijdens droge periodes. Wees je bewust van de gemeentelijke verordeningen betreffende wanneer en hoe om te water te geven. Controleer op beschadigde gevelbekleding, goten, en gordelroos. Elke zo vaak, naar de overkant van de straat en kijken naar uw huis van een afstand. Kijken of er iets opvalt als die aandacht nodig hebben, en te beoordelen of uw huis is het geven van de eerste indruk die je wilt.

Voeg een keermuur, een patio, een weg, of baksteen tuin grenst. Overweeg een prieel, een pergola, verhoogde bloembedden, container tuinen, een bankje, tuinmeubilair, of zonne-pad lichten. Overweeg het toevoegen van enkele tuinkunst, hekjes, banners, opknoping planters, en decoratieve hekwerk. Aankoop van een aantal nieuwe huisnummers die zichtbaar is vanaf de straat zijn. Zorg ervoor dat uw mailbox is in goede staat van onderhoud.

Voeg bloembedden, struiken, bomen, bodembedekkers, landschapsarchitectuur, verse mulch of landschap steen, of een waterpartij. Zorg ervoor dat bloemen en planten uit te schakelen als ze toevallig te sterven of niet overleven het seizoen;. Houd in gedachten dat alle verbeteringen die u aan de gevel van uw huis moeten in overeenstemming zijn met de architectuur. Bijvoorbeeld, als je een missie-stijl huis, wilt u misschien tuin accessoires met eenvoudige lijnen. Als u een ’60s ranch, wilt u misschien gevormde struiken voor een koele retro vibe. Gewoon niet te letterlijk met uw interpretatie, of anders kon je de verkeerde soort aandacht te trekken.

Het combineren van verschillende soorten verbeteringen in uw tuin kan een nieuwe look te creëren, maar vergeet niet dat een deel van de kunst van het maximaliseren beteugelen beroep is te weten wanneer je moet stoppen! Eenvoud en netheid beroep op de meeste mensen, of je probeert te verkopen of gewoon houden van uw huis in goede staat van onderhoud.