metalen dakbedekking shingles vs. hout gordelroos

Metalen dakbedekking gordelroos kan u helpen een uitstekende dak voor uw huis te creëren. Aluminium, roestvrij staal, tin en koper behoren tot de materialen die gewoonlijk worden gebruikt om deze te produceren gordelroos. Ze maken een goed alternatief voor metalen platen of gegolfde metalen platen voor dakbedekking doeleinden. Misschien wilt u metaal gordelroos als alternatief overwegen om de meer traditionele houten gordelroos. Hieronder is een vergelijking van beide om u te helpen een keuze die het beste voldoet aan uw wensen te maken.

Duurzaamheid is een van de sterkste punten vóór metaal gordelroos. In veel gevallen kan de shingles duren dan een eeuw. Ze hebben geen kromtrekken of split. In tegenstelling tot hout, zijn metalen gordelroos niet aangetast door schimmel, insectenplaag of rotten. Ze kunnen hoge windsnelheden weerstaan ​​en effectief te houden vocht. Dit draagt ​​bij aan een lager onderhoudsniveau en replacement rate. De shingles hebben ook een hoge weerstand tegen brand die de veiligheid voor uw huis verhoogt. Metal shingles geven u een veelzijdigheid dat is moeilijk voor houten shingles aan te passen. De shingles kunnen worden met een ruwe textuur of houtnerf vergelijkbaar met die op hout gordelroos. Een breed scala aan kleuren is ook beschikbaar. Dit geeft u meer flexibiliteit in design in de look die u wilt maken voor uw huis. Metalen gordelroos kan ook helpen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Ze verlagen de kosten van zomer koeling met maar liefst 20 procent.

Metal dakwerkdakspanen Voordelen

De hoge kosten van metalen gordelroos kan een afschrikmiddel voor verwerving. Het is ook best om een ​​professionele zorg voor de installatie voor u als gevolg van de betrokken complexiteit. Dit draagt ​​bij aan de totale kosten. Als je een dak dat bijdraagt ​​aan een rustige woonomgeving wilt, kan metaal gordelroos niet de juiste keuze voor jou. Zij produceren meer lawaai dan hout gordelroos, vooral tijdens hevige regenval of hagelbuien.

nadelen

De aantrekkingskracht van hout en de vele natuurlijke kleuren helpt om uw huis een warm en natuurlijk aantrekkelijke look. Dit voegt waarde toe aan uw huis. Wood shingles presenteren een meer betaalbare optie dan metalen gordelroos. De installatie is ook niet zo complex als die betrokken metal gordelroos. Dit maakt het hout shingles een aantrekkelijke keuze voor huiseigenaren. U kunt de installatie zelf te voeren als een project met de hulp van een paar mensen. Het helpt om uw budget te houden. Het is ook makkelijker om reparatie van hout gordelroos dan metaal gordelroos ondernemen. Dit geeft u een hogere mate van zelfstandigheid in het beheer van uw woning.

Hout Gordelroos Voordelen

Duurzaamheid voor tropisch hardhout is veel lager dan die van metalen. Hout heeft geen hoge weerstand tegen vocht. Het kan gemakkelijk te splitsen en warp door vocht en temperatuur effecten. U moet maatregelen nemen om te beschermen tegen dergelijke schade. Dit verhoogt het onderhoud van hout gordelroos. Hout gordelroos zijn ook onderworpen aan rot en insecten besmetting. Schimmel en meeldauw vaak een aanval op de shingles die regelmatig onderhoud noodzakelijk. Dit duwt je home improvement begroting. Tot slot, hout gordelroos hebben een lage weerstand tegen brand, tenzij druk behandeld. Dit maakt ze ongeschikt zijn, vooral als je leeft in een brand gevoelig gebied.

nadelen