metalen frame woningbouw verklaard

Metalen frame woningbouw is een alternatief voor houtskeletbouw. Veel mensen, met name in de milieu-gemeenschap, de voorkeur aan metalen frames, omdat het niet het verwijderen van bomen voor hout nodig is om een ​​huis te bouwen nodig. Metalen frames is net zo flexibel en bruikbaar als hout framing,. Aluminium en een aluminium-magnesium legering composiet zijn de typische metalen gebruikt in de metalen frame constructie. Titanium wordt steeds populairder, hoewel het een duur alternatief, door het lichte gewicht en duurzaamheid. Metal biedt flexibiliteit bij gebruik in het bouwen van een huis en is net zo gemakkelijk te gebruiken als hout als bouwmateriaal;. Rising Lumber Kosten

De kosten voor hout inlijsten producten is aanzienlijk gestegen in het afgelopen decennium. Volgens de National Association of Home Builders, framing kosten zijn goed voor bijna 20 procent van de totale kosten van een huis. Zoals hout stijgen en tekorten voordoen, kun je verwachten dat een stijging van de kosten van hout, zowel voor remodeling banen evenals nieuwbouw te zien;. Metal Framing Versus Wood

Metalen frames is lichter dan hout, net zo duurzaam en kan termieten en plagen problemen die vaker met hout zijn te elimineren. Metalen frames is vergelijkbaar met de kosten van hout en innovatie en technologie te verhogen, moeten deze kosten naar beneden te gaan.