meten garagedeur trekveren

Als u bezig bent met uw garagedeur, kan je in de problemen met de garagedeur trekveren. Soms moet u één veer vervangen. Andere tijden, zal je nodig hebt om ze te vervangen alles, of gewoon te controleren om ervoor te zorgen dat de juiste zijn geïnstalleerd. U moet de garagedeur trekveren meten om te begrijpen wat Springs Je gaat nodig hebben om orde;. Het meten van de garagedeur Extension Springs; Ten eerste, het meten van de lengte van de veer. De veer moet maatregel als het wordt afgewikkeld. Nadat u de lengte van dit voorjaar te meten, moet u de diameter van de veer te meten. Dit dient te gebeuren aan de binnenkant. Nadat u deze informatie, kunt u de lengte van de spoelen van de veer te meten. Deze lengte, samen met de andere soorten informatie, zal u helpen om de juiste bron te bestellen. Voor de beste metingen, gewoon de lente te verwijderen en breng het tot een garagedeur winkel of een hardware winkel. Zij zullen in staat om u te helpen het voorjaar meten om de juiste bron te vinden.