mozaïek backsplash ideeën: 8 ontwerpideeën

Huiseigenaren vandaag de dag op zoek zijn naar verschillende mozaïek backsplash ideeën voor hun huis voor het doel van verfraaiing. Er zijn verschillende soorten, stijlen en ontwerpen die iemands persoonlijkheid kan voldoen, waaronder standaard mozaïek, mozaïek muurschildering, en “mix en match” mozaïek backsplash. De standaard mozaïek wordt gemaakt door het aanbrengen van kleine gevormde tegels samen met bakstenen, visgraat en andere gevarieerde patronen. Vormen zoals vierkant, cirkelvormig en rechthoekige stukken worden gebruikt voor dit type mozaïek. De standaard mozaïek maakt gebruik van één kleur in verschillende tinten, of in close-gestemde kleuren. Verschillende gekleurde tegels kunnen ook met elkaar worden gemonteerd als een puzzel om een ​​interessant kunstwerk te maken, zonder het schilderen van de tegel. De resulterende mozaïek is een prachtig kunstwerk en kan zeker klasse en verfijning toe te voegen aan uw keuken, maar dit soort mozaïek kan een hoop tijd, creativiteit en vaardigheden vereisen. U kunt de hulp van een artistieke en getalenteerde tegelzetter vereist. Pre-meid mozaïek backsplashes muurschilderingen zijn ook beschikbaar in de markt van vandaag. Deze pre-made backsplashes kan worden gelegd in de muur als een hele stuk al, maar zijn minder uniek. Zoals de naam al doet vermoeden, ‘mix en match’ mozaïeken letterlijk mix en match verschillende maten, texturen, afwerkingen, vormen en kleuren. Het resultaat zal een compleet kunstwerk dat is helemaal origineel. Naast deze opties, zijn er tal van ideeën voor mozaïek Backsplashes, waaronder 3-D Collages, Press Tin Tegels, Geometric Glas Tegels, Mirrored Backsplashes, natuursteen, spiegelglas en glasblokken.

Deze stijl is leuk en makkelijk om te doen wat u objecten insluiten recht in de backsplash van duidelijke hars. De resulterende collage is een interessante collage van huishoudelijke artikelen.

3-D Collages

Geperst tin tegels stijl is een chique idee voor een origineel backsplash. Deze maakt gebruik van oude tin tegels omgezet in verschillende vormen en symbolen. Met wat creativiteit, kunt u de tegels te zetten in het oog springende persingen.

Geperst Tin Tiles

Geometrisch glas tegels zijn gemaakt door gebruik te maken van verschillende kleuren en texturen en het creëren van een “tetris” -type design.

Geometrische Glas Tegels

Deze stijl maakt gebruik van “thermo-folie”. Dit zijn kleine stukjes spiegel die sterk zijn en onkwetsbaar zijn van scheuren, chippen of breuk.

mirrored Backsplash

Sommige huiseigenaren als een bepaalde stripfiguur en dus maken ze een backsplash belichaamt die stripfiguur.

cartoon Backsplash

Natuursteen wordt gebruik gemaakt van marmer, getrommelde stenen, en gepolijst graniet. Deze stenen zijn zo veelzijdig als keramische tegels.

Natuursteen

Spiegelglas Style

Spiegelglas stijl maakt gebruik van heldere plaat glas dat geschilderde oppervlakken kunnen beschermen of voeg een eigen stijl. Lichtgroen glaspanelen geworteld in draad is een van de mogelijkheden van deze stijl. Deze zijn stainproof en gemakkelijk te reinigen. Wees op uw hoede van het installeren van dit type als de installatie kan erg lastig zijn.

Dit mozaïek backsplash vereist het gebruik van een glasblok. Dit backsplash vergt grote bouwprojecten, maar zodra het klaar is, is het chique en eenvoudig te reinigen. Bovendien voegt veel omgevingslicht naar de keuken.

glasblokken