new orleans architectuur: huizen die orkaan-proof

Na de tragedie van New Orleans, en het falen van een groot deel van de architectuur, zijn huizen in dat gebied nu wordt ontworpen om orkaan bewijs. Traditionele architectuur in New Orleans weerspiegelde het erfgoed van de stad, en is bekend om zijn combinatie van architectuur, huizen van creoolse tot grote herenhuizen werden allemaal gebouwd in de geschiedenis van New Orleans’s. Deze architectuur is niet ontworpen om een ​​orkaan als Katrina te weerstaan, en dus moderne ontwerpers hebben aan manieren om New Orleans ‘gebouwen te beschermen tegen de vloer en de orkaan schade te overwegen.

Tijdens de bouw van huizen die volledig zal orkaan proof een dure en lange-termijn-project, zijn er een aantal ideeën die gemakkelijk kunnen worden gemonteerd op de bouw van de huidige huizen, of goedkoop toegepast op de nieuwbouw. De eerste is om zonwering waarop het gebouw te beschermen, zoals overhangende daken en balkons, muren die doorlaatbaar voor tuinen en patio’s zijn, waardoor sterke wind door de plaats van duwen tegen een muur te passeren, en groenvoorzieningen die is ontworpen om huizen te beschermen tegen gebruik de ergste gevolgen van een orkaan.

Basic Verbeteringen in Architecture Huizen ontwerp

Het Maynes huis is ontworpen na de orkaan Katrina om huizen te beschermen tegen overstromingen en waterschade: Het Maynes huis is hoofdzakelijk ontworpen om gewoon zweven boven de vloer wateren in het gebied onder de leefruimte, waterbestendige materialen alleen gebruikt worden. Het is ook bedoeld om windsnelheden tot 130mph te weerstaan, met een cross-flow window systeem waarmee wind naar rechts stromen door het huis. Het huis is gebouwd met behulp van een computerprogramma, en ontworpen om een ​​verhoogde thuis te zijn, maar het heeft een open-plan, met een aantal ramen en balkons. In de moderne architectuur, kunnen huizen zoals de Maynes huis meer populair in het ontwerpen van woningen die worden beschermd tegen overstromingen worden.

De Maynes House

Een manier om ervoor te zorgen dat New Orleans herstelt als een stad uit de gebeurtenissen van de overstroming is voor de gemeenschappen die voorheen bestond in Katrina herbouwen. In New Orleans ‘architectuur, werden huizen vaak samen gebouwd in de gemeenschappen, zoals de Franse wijk, of de grote herenhuizen van St Charles: om deze gemeenschappen te behouden, zou het nodig zijn om een ​​aantal huizen in overeenstemming is met de traditie van het bouwen beloopbaarheid. Een antwoord op dit probleem van New Orleans ligt in de architectuur: huizen kunnen worden opgewekt met behulp van zowel twee verdiepingen woningen, en het verhogen van het niveau waarop de huizen werden gebouwd.

Herbouw Gemeenschappen

Verhoogde behuizing zou het probleem van overstromingen proofing New Orleans op te lossen: de gemeenschappen in de buurt van kusten hebben een traditie van het bouwen van paalwoningen, waar de woningen boven het niveau van het water op palen en platforms worden opgevoed. Het bouwen van huizen als deze is in New Orleans zou deels deze huizen te beschermen tegen overstromingen. Een andere optie voor het verhogen van huizen is eigenlijk het opbouwen van de grond onder de huizen met een structureel vulproces. Een soortgelijke werkwijze als deze gebruikt in de Seattle, al vroeger nabijgelegen heuvels hun uiterwaarden dekken aarde kan zeker worden aangekocht om de meest kwetsbare gebieden van New Orleans dekken.