nieuwe jaar makeovers

Q: Ik heb resoluties mijn New Year’s gemaakt over mijn gezondheid, mijn familie en mijn baan, maar hoe zit het met mijn huis? Ik zou echt als een quick-pick-me-up in te luiden het nieuwe, maar ik kan me niet veroorloven een hele make-over. Eventuele suggesties?

A: Terwijl sommige mensen genieten van de start van een nieuw jaar, ik zie het gewoon als een kans om te beginnen zorgen te maken. Wat zal het nieuwe jaar te brengen? Zou het misschien nog erger dan het jaar we vertrekken zijn? En spreken van dat jaar, wat te denken van alle dingen die ik niet gedaan te krijgen in dit jaar? Moet ik gewoon door hen over naar volgend jaar, zoals slechte nummers in een wiskundig probleem?

Gelukkig, het opknappen van uw huis is eenvoudig in vergelijking met de belasting van angst je kon dragen al het andere in je leven.

Als je wel een beetje geld uit te geven, kunt u een decorateur die is gespecialiseerd in het werken met wat je al hebt, of, als u een ontwerp student reeds bent, kunt u deze kunst te oefenen op je eigen huis te huren. Meestal denken we aan het werk van de interieurarchitect zoals een sterke afhankelijkheid van het kopen van veel nieuwe, fabelachtig, dure dingen, van banken tot lampen. Maar er is een spannende nieuwe kijk op het interieur, perfect voor deze moeilijke economische tijden: gebruik maken van wat je hebt.

Om dit uit te proberen, eerst kijken naar de kamer in kwestie met behulp van deze basisregels: functie, sfeer en harmonie. Bepaal de functie van de kamer, en van elk deel van de kamer – als de woonkamer fungeren als one-onderdeel bibliotheek, eendelige onderhoudende kamer, eendelige family room? Voordat het aanraken van een ding, observeer jezelf en je familie en erachter te komen hoe je de kamer te gebruiken.

Als je net als de meeste moderne families, de plek om te beginnen is waarschijnlijk de eetzaal. Je weet dat de eetzaal – het is dat de kamer die je nooit en te nimmer eten in De kans bestaat dat de eetkamer tafel echt fungeert als een bureau en een-mail sorteercentrum, en de keuken is waar iedereen eet..

Zodra u de functie van een ruimte te bepalen, beslissen over de stemming die je wilt. Nu dat je hebt gegeven over de eetzaal om een ​​family office te worden, wil je je eten in de keuken om meer formele verschijnen? Begin met de muur kleur. Een meer casual keuken heeft waarschijnlijk ofwel heldere witte of gele muren. Schilderen slechts een muur in de eetzaal een donkerdere kleur, misschien een diepe roos, een koloniaal blauw, of een groene salie, zal de stemming direct te veranderen naar een meer formele één. gordijnen toe te voegen (misschien te verplaatsen vanuit de eetkamer) en een fancy tafelkleed in bijpassende kleuren zal verder verbeteren van deze stemming. Zet een paar kaarsen op de tafel en dim de lichten bij het diner tijd, en je zult versteld staan ​​van de stemming veranderen.

Tot slot, kijk naar de harmonie van de nieuwe ruimte die je hebt gemaakt. De kans is groot dat door het veranderen van de dingen een beetje rond je hebt sommige stukken die niet helemaal te gaan met elkaar. Maar je nog steeds niet om een ​​gigantische werf verkoop hebben en ga dan in de schulden bij de meubelfabriek.

Nogmaals, denk verf. Een houten keukenstoel die niet meer wedstrijden gemakkelijk kan worden gespoten in een kleur die zal harmoniseren met de nieuwe tafelkleed en gordijnen. U kunt een snelle verfbeurt gebruiken om de hele look van een stuk van het meubilair te wijzigen: iets meer casual en plezier te maken, voeg luipaardprint vlekken of stippen. Om iets formeler te maken, verf het zwart, wit, of de kleur van de muur.

Door het toepassen van een aantal eenvoudige richtlijnen om wat je al hebt, kun je een lange weg naar het geven van uw hele huis een make-over, zonder dat de bank te gaan. En als je echt geïnspireerd door wat je te bereiken, het nemen van de home decoration cursus misschien wel de beste manier om de angst te sussen dat alle nieuwe jaar brengt en start het jaar af op precies de juiste decoreren voet zijn.