nieuwe ramen en deuren zal de energie-efficiëntie van uw huis te verhogen

In de afgelopen 25 jaar, heeft Murray Anderson vrijwel elke home improvement project denkbaar aangepakt. Een fervent DIYer, heeft hij opgewaardeerd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zijn huizen allemaal op zijn eigen. Nu heeft hij zijn focus zich tot het delen van die kennis met zijn lezers.

Na verloop van tijd, ramen en deuren zoals alles zal slijten en moeten worden vervangen. Hoewel het duurder om uw ramen en deuren te werken kan er een up side – oudere ramen en deuren zijn niet ergens in de buurt zo energie-efficiënt als moderne eenheden en voor de meeste huiseigenaren verhoging van de energie-efficiëntie is hun prime motivator voor de vervanging van oude deuren en ramen. ; Wat te zoeken in nieuwe vensters; Als het aankomt op het kiezen van nieuwe ramen en deuren zijn er een breed scala aan keuzes en een heleboel verwarrende, onbekende terminologie. Energie-efficiënte ramen bereiken van hun efficiëntie worden met behulp van een aantal technieken, zoals de productie van de ramen met dubbele of zelfs driedubbele ruiten van glas om warmte-overdracht tussen de binnen- en de buitenkant te beperken. Het installeren van een ‘inert’ gas zoals argon of Krypton tussen de ruiten om verder te verhogen een windows weerstand tegen warmte-overdracht en het toevoegen van isolatie in het raamkozijn zelf warmteoverdracht via de frames te minimaliseren. Er is zelfs speciale terminologie beschrijven hoe energiezuinig een raam – U en R factoren Technisch de U factor is een meting van een materiaal vermogen om warmte te geleiden, terwijl de R-waarden zijn een maat voor hoe goed een materiaal bestand tegen warmteoverdracht. Windows met een hoge R-waarde (weerstand tegen warmte-overdracht) en een lage U-factor (materiaal niet warmte goed gedrag) zorgen voor de meest energie-efficiëntie;. Zelfs nadat u erachter te komen hoe nieuwe ramen bereiken van hun efficiëntie en beginnen om de terminologie te begrijpen, de kosten van die energie-efficiëntie induceert vaak een vorm van ‘sticker schok’ in kopers, omdat nieuwe high performance ramen kunnen kosten duizenden, zo niet tienduizenden dollars;. Gelukkig kun je iets doen om sticker schok te minimaliseren op uw nieuwe ramen bij het verbeteren van de efficiëntie van uw ramen, omdat je een aantal keuzes – nieuwbouw ramen, vervanging van ramen en storm ramen, nieuwbouw en vervanging van ramen.