fouten te vermijden bij het installeren van een kelder ondervloer

Een kelder ondergrond zorgt voor een nog afgewerkte vloer boven de betonplaat. De kelder ondervloer kan variëren van platen multiplex volledig ingelijste vloer. Bij het installeren van een kelder ondervloer, kunt u problemen en fouten die voorkomen hadden kunnen worden geconfronteerd. Het artikel hieronder zal een aantal van hen met u delen.

Als u het creëren van een volledig omlijst kelder ondervloer, dan moet u de isolatie omvatten. U kunt kiezen uit verschillende soorten isolatie, van glasvezel te schuimen. De isolatie wordt voorkomen dat de koude beton van steeds een probleem.

Isolatie

Kelderverdiepingen zijn onderhevig aan de afwikkeling en kraken. Deze scheuren laat het water om een ​​probleem te worden. Voorafgaand aan het neerzetten van elke kelder ondervloer, moet u altijd een vloeibaar membraan toe te passen. Het zal waterdicht de begane grond aan te passen met de beweging.

Liquid Membrane

Een full frame kelder ondervloer is een betere keuze dan alleen multiplex. Het frame hoeft niet te worden op de volledige 2×4-inch studs en zal grote werken aan 1×2-inch stukken hout met triplex op de top.

full Frame

Installeer de kelder ondervloer hand van concrete spijkers of schroeven. Gebruik furring strips om het werk gemakkelijker te maken.

correct Hardware