fouten te vermijden bij het installeren van een nachtslot lock

Deadbolt sluizen zijn een makkelijke veiligheid item te installeren en kan een wereld van beveiliging voor uw gezin. Hoewel de procedure is eenvoudig, zoals alles, na een paar tips kan de installatie te vergemakkelijken. Bij het installeren van de sluizen is het gemakkelijk om fouten te maken, en zelfs als ze minderjarig ze bemoeilijken het werk, waardoor het een frustrerende en tijdrovende klus dan het moet zijn. Deze tips helpen u voorkomen dat gemeenschappelijke installatie fouten.

U zult ongetwijfeld schamen en een beetje dom als, tijdens het testen van de sluis, het beheer van je om jezelf te vergrendelen. Aan de positieve kant, je dan weet dat je het slot correct geïnstalleerd en u dat het werkt zoals beloofd. Zorg er altijd voor om de belangrijkste plaatsen in uw achterzak voor het begin van de installatie.

1. vergrendelen zelf uit

Alvorens één van de schroeven, zorg ervoor dat u het mechanisme gericht op de juiste manier op de voorplaat. Het zal niet leiden tot het slot van een storing, maar je zal een constante herinnering van een kleine fout te hebben gemaakt hebben.

2. juiste oriëntatie

Deadbolts werkt alleen als alle drie de gaten precies in lijn met elkaar. Het gat op de deur die het slot, de opening van de deuren rand waardoor de nachtschoot om voorbij de deur naar de stijl en het gat in de deurstijl waarop de bout vasthouden vertegenwoordigen kritische bezig nachtschoot installatie bezit. Meet nauwkeurig en met geduld, omdat de kosten van de aanschaf van een nieuwe deur is de moeite waard de extra tijd.

3. Alignment

Bij het boren van de zaag gat in de deur, te beginnen van binnen en kijk zorgvuldig de boor begint te laten zien aan de andere kant van de deur. Stop met het boren en van plaats verwisselen om verder te gaan boren van de gaten. Dit versplintering en schade aan het uiterlijk van de deur te minimaliseren.

4. Hole Drilling

Binnen het nachtslot instructies over hoe hoog boven de grond het slot moet worden geïnstalleerd zal hebben. Tenzij je positief bent de deur van massief houten constructie, hoeft deze meting niet veranderen. Als de deur van zijn hol, is het misschien niet de houten blok die nodig zijn voor het nachtslot in te worden geïnstalleerd. Wanneer u een analyse, zou je beloond worden met een gigantische lege gat. Als het een massief houten deur, zou een hogere afstand (ongeveer 60 inches) de deur veel beter bestand te maken aan wordt ingetrapt.

5. Niet Verander de Hoogte

Deuren zijn afgeschuind, zodat ze de juiste wijze wordt afgesloten met de deurstijl. Het is absoluut noodzakelijk dat de doornmaat centrum cijfer voor het nachtslot worden gemeten vanaf de niet-afgeschuinde kant van de deur. Het meten van de afgeschuinde rand kan het via een 1/4 inch indiscrepancy en veroorzaken totale storing van de sluis. De niet-afgeschuinde rand is altijd de kant van de deur die scharnieren heeft.

6. Meet vanaf het Bevel