fouten te vermijden bij het kweken van sneeuwklokjes

Sneeuwklokjes zijn kleine plantjes, niet meer dan 8 duim lang die behoren tot de eerste om aan te tonen na de winter. Hun groene scheuten kunnen vaak worden gezien het doorbreken van de sneeuw. Deze winterharde eenjarigen niet vragen om een ​​groot deel van de zorg, maar er zijn aspecten van het planten en groeiende hen die speciale aandacht nodig hebben.

Sneeuwklokjes kan niet overleven een droge periode. Als je plant sneeuwklokjes ervoor te zorgen dat je niet een gebied dat niet zal opdrogen in een lange droge periode te kiezen. De grond moet een natuurlijke watervoorziening hebben of in een deel van uw tuin die wordt onderhouden door een irrigatiesysteem. Om u te helpen de bodem vocht vasthouden je moet ervoor zorgen dat het heeft een goede humus of compost content. Als de sneeuwklokjes klaar zijn voor het seizoen moet u het gebied waarin ze groeien mulch. Dit zal ook helpen om de groei van onkruid naar beneden.

Vochtige grond is noodzakelijk

Sneeuwklokjes niet goed doen als ze water aangemeld, zodat ze niet te planten waar de bodem te nat kan worden als gevolg van slechte drainage. Zware kleigronden zijn niet erg goed voor sneeuwklokjes, omdat ze de neiging om te veel vocht vast te houden en de luchtcirculatie in de bodem is slecht.

De grond moet goed worden afgevoerd

Sneeuwklokjes laten zien door in het begin van januari en de bloem van maart tot april of mei. De bloemen zullen zaaddozen dat de bloemhoofdjes zal slepen naar beneden naar de bodem zodat de plant lijkt meer lang gras te ontwikkelen. Sneeuwklokje bollen zijn vrij klein en moeten in staat zijn om zo veel voedsel voor het volgende groeiseizoen mogelijk te genereren. Niet bezuinigen het sneeuwklokje schiet op het einde van het seizoen, wanneer ze beginnen om een ​​beetje straggly kijken. Dit zal een verzwakking van de lamp stock en een bedreiging vormen voor het voortbestaan ​​van de planten.

Niet snijden Sneeuwklokjes Back

Probeer niet te krijgen sneeuwklokjes om te groeien in een warm klimaat. Sneeuwklokje bollen worden getriggerd om te groeien door een lange koudegolf met vorst. Als dit niet gaat gebeuren, zult u geen groei te krijgen.

Sneeuwklokjes Noodzaak van een Winter Chill

Hoewel het sneeuwklokje produceert zaden ook niet te lang wachten alvorens ze te verzamelen en hen te beschermen. Sneeuwklokje zaden worden gegeten door mieren en andere insecten en de zaaddozen zijn zwaar genoeg om de zaden tot aan de grond te slepen. Als u van plan om de zaden te verzamelen die u nodig hebt om ze te bedekken, terwijl ze rijpen op de plant. Alleen kies de zaaddozen wanneer ze beginnen te geel gaan – groen pods zal niet rijpen indien geplukt.

verzamelen Seeds

Om het beste uit sneeuwklokjes krijgen niet de manier waarop de bollen groeien niet negeren. Sneeuwklokje bollen vormen grote klonten en mag worden gesplitst om de drie jaar te beschermen tegen overbevolking die schimmelziekten kan aanmoedigen. De bollen moeten worden gesplitst en herplant wanneer de bloemen sterven af, maar terwijl er nog groene scheuten.

Splitsen Bollen

Hoewel het mogelijk is om sneeuwklokje bollen slaan ze beter als zo snel mogelijk geplant.