gazon zorg technieken met spray

Tenzij je in een flat of hoogbouw wonen, gazon zorg is een probleem voor huiseigenaren. Hoewel je zou willen gazon zorg te beperken tot een maandelijks maai- en wekelijkse beregeningen, het is een feit dat zaken als zaaien, wieden, ongedierte cotnrol en ziekten gaat uw aandacht van tijd nodig hebben om tijd als uw gazon is om gezond te blijven. Deze problemen kunnen met spray producten worden behandeld in een fractie van de tijd die nodig is om te gaan met de hand.

Stap 1: Pesky Weeds

Sproeien om onkruid moet worden gedaan in het voorjaar of de herfst maanden en niet tijdens de zomer te doden. Als een gazon is nieuw, wachten spray onkruid nadat het gazon is 3 of 4 maal gemaaid. Het gras moet kunnen wortelen en groeien goed om het onkruid spuitproces overleven.

Stap 2: Het voeden van de Lawn

Wanneer een gazon niet zijn best kijkt, kan het tijd om te bevruchten zijn. Om te bepalen of het gazon moet dit type van behandeling, contact opnemen met een lokaal kinderdagverblijf of universiteit uitbreiding het kantoor van de provincie om het geteste gebied. Zij zullen in staat zijn om te zeggen wat de beste meststof voor die specifieke gazon.

Stap 3: Het wegwerken van Bugs

Gazons trekken allerlei bugs. Sommige zijn nuttig en deze moeten kunnen blijven bestaan. Veel schadelijk zijn voor een gazon omdat ze eigenlijk het gras eten. Om deze schadelijke insecten te doden en het gazon te beschermen tegen re-besmetting, spuit de gazon met bug killer.

Stap 4: Muggen

Muggen zijn een plaag in vele delen van de Verenigde Staten. Met een grasveld nevel specifieke doel van het elimineren muggen nodig zijn, vooral met de recente toename van het aantal van deze irritante wezens. Spuit het grasveld overvloedig voor de beste resultaten.

Stap 5: Ongezonde Lawn

Gazons kunnen ziekten contract net als andere vegetatie kan. Zij kan eindigen met schimmel of schimmels en een verloop van de behandeling nodig hebben. Gazon ziekten kunnen een gebied volledig over te nemen als deze niet behandeld. Spuit de gazon met een ziekte eliminatie nevel bij de eerste tekenen van de ziekte naar het probleem te verhelpen.

Stap 6: Worms en Caterpillars

Terwijl sommige wormen onder een grasveld gunstig zijn, kan te veel wormen problematisch worden. Als uw gazon heeft een te groot aantal wormen, kan een spray worm killer worden gebruikt. Rupsen kan een bijzonder groot probleem in sommige gebieden. Dit type van de spray werkt voor hen ook.

Gazon sprays komen in een fles die haken aan het open uiteinde van een slang. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en de taak van de toepassing van deze producten niet veel tijd in beslag nemen. Als alternatief kan een grotere druk op basis bussen worden verkregen en deze zijn ideaal voor het spuiten van grote grasvelden.