gelaagdheid uw rotstuin ontwerp

Een rots tuin kan schoonheid en stijl toe te voegen aan elk landschap, vooral als je beschikt over een uitgesproken helling aan de ene kant. Het plannen en ontwikkelen van een prachtige rotstuin is niet zo moeilijk als je zou denken, en deze functie kan de schoonheid en waarde te verhogen voor elk huis. Hier is een stap-voor-stap handleiding om u te helpen een gelaagde rotstuin te creëren.

Hellingen maken de beste keuze voor een gelaagde rotstuin als hun natuurlijke helling maakt het bekijken van de verschillende lagen van een rotstuin gemakkelijk en maakt de tuin aantrekkelijker te maken. Als u niet beschikt over een helling op uw eigendom, kunt u het vuil getrokken in en maak een. Echter, dit kan aanzienlijk de tijd te verhogen en de kosten die nodig zijn om uw rotstuin te creëren.

Stap 1 – Kies een Area

Maak een gedetailleerde schets van hoe u wilt dat uw gelaagde rotstuin te kijken. Zie het als een piramide in termen van design, en maak tekeningen en notities op elke laag om de look die u wilt bereiken te beschrijven.

Stap 2 – Plan Ahead

Bedenk hoe breed en hoe lang u wilt dat uw gelaagde rotstuin te zijn. Dit geeft je een goede indicatie van de hoeveelheid vuil u wilt, indien nodig in te brengen geven. Het zal u ook vertellen hoeveel rots die je nodig hebt om te kopen.

Stap 3 – Plan omvang en reikwijdte

Op hetzelfde niveau laag begint plaats rotsen van een vergelijkbare grootte. Indien mogelijk, plaats ze in een halve cirkel mode. Gebruik schoppen en schoppen te graven uit de ruimte voor de stenen, en in gedachten houden dat de diepten van gaten gevraagd, zal variëren.

Stap 4 – Plaats Rock

Proberen te verzekeren dat de stroom van de stenen is relatief vlak en dat zij op hetzelfde niveau als anderen op dezelfde laag.

Stap 5 – Laat Kamer voor bloemen en planten

Bij het plaatsen van stenen, laat genoeg ruimte in tussen de rotsen voor bloemen en planten. Voeg kleurrijke bloemen en planten om te helpen zorgen voor een opvallend contrast met de saaiere kleuren van uw stenen, het creëren van een mooiere rotstuin. Overweeg het mengen van zand met uw grond om een ​​betere drainage voor bloemen en planten te bieden.

Stap 5 – Het kiezen van Bloemen en Planten

Kies bloemen en planten die kunnen gedijen in de rotstuin en de pH-niveau. Goede mulchen en compostering methoden zullen ook helpen planten goed doen. De meeste soorten vaste planten of eenjarigen zal groot doen in rotstuinen, zolang u de juiste water te volgen, mulchen en bevruchten methodes voor hen.