het houden van zandsteen tegel schoon

Zandsteen tegel is een geweldige optie voor het toevoegen van elegantie en stijl naar een kamer als het schoon is en goed onderhouden. Hier zijn enkele tips voor het houden van uw zandsteen tegel als nieuw;. Gebruik Sealer Friendly Cleaner, om de paar jaar, kan de sealer op de zandstenen tegel beginnen te afbraak vanwege het gebruik. Bij het schoonmaken van uw tegel gebruik een sealer vriendelijke reiniger die speciaal is ontwikkeld de tegel kit niet te schaden;. Clean Grout evenals tegels; Vele malen mensen zullen gewoon het reinigen van de tegel met wat water en zeep met een mop. Om te voorkomen dat uw zandsteen tegel nieuw uit, dan moet u ook de specie met speciale tegels en specie schoner schoon te maken;. Poolse Na het reinigen; Regelmatig schoonmaken van het zandsteen tegel kan de doffe glans van de tegel na een tijdje. Na elke andere schoonmaakmiddelen kunt u de tegel met wat wax en een elektrische buffer, of een zachte doek poetsen;. Opnieuw toepassen Sealer; Na een paar jaar moet je de tegel opnieuw te verzegelen om het te beschermen tegen diepere vlekken. Na het verwijderen van de sealer met een sealer remover, dan is het reinigen van de tegels met warm water en zeep en spoel de vloer grondig, kit gelijkmatig over de gehele vloer.