het kennen van de verschillende rassen van pastinaak

Pastinaak, een familielid van de wortel, komen in verschillende rassen met verschillende kwaliteiten toe te voegen aan uw tafel.

De All America pastinaak is er een die gaat naar wit vruchtvlees en een kleine kern hebben. Hoewel het eventueel kleiner wordt, dit zorgt voor een rijkere smaak. De wortels van de All America zijn ongeveer 1 centimeter lang. Deze variëteit zal klaar om te oogsten in 120 dagen.

alle America

De Harris Model pastinaak heeft 10 tot 12-inch lange wortels en het witte vruchtvlees niet veel wortels die vertakken hebben. Zoet en dik, de Harris model is er een die klaar om te oogsten in 120 dagen zal zijn, maar te wachten tot na de eerste vorst intensiveert de zoetheid.

Harris Model

De holle kroon pastinaak wortels tot één voet lang en taps van boven naar beneden. De pastinaak is vrij van wortels en dit pastinaak is klaar om te oogsten in 105 dagen. Het vruchtvlees is witachtig en de buitenwereld kan een vage bruine kleur;. De verschillende soorten pastinaak misschien niet veel verschillen in smaak of uiterlijk, maar ze bieden een sterkere smaak dan wortelen, waardoor ze een waardige aanvulling op recepten.

Hollow Crown