het maken van een compostbak met sintelblokken – Cristi bak

Een zelfgemaakte; compostbak gemaakt van sintelblokken zullen andere bins overleven. Het kan worden dat een specificatie voor zowel grote als kleine hoeveelheden compost.

Kies een locatie die is vlak en heeft geen water bundelen. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om een ​​structuur op te bouwen.

Op dit punt rekening met de grootte van de bak. Indien de compost voor kleine tuinen of vruchtbaar land, het hoeft niet groot te zijn. Hou er rekening mee dat er een 2 voet door 3 voet bin genoeg compost zal opleveren voor een 6 voet Square Garden.

Vervolgens overwegen waar de bak zal openen. terug de bak zou moeten onder ogen waar de sterkste winden komen over het algemeen uit. Dit zorgt ervoor dat het materiaal in de compost wordt gebracht uit te blazen op een winderige dag sinds de vierde zijde open is.

Graaf een geul die de lengte en breedte van uw geplande betonblokken muren. Het is optimaal om de sleuf ten minste 3 tot 4 inch diep graven. Gebruik het niveau om zorgt ervoor dat de bodem is uitgebalanceerd, zodat de structuur van een evenwichtige basis voor ondersteuning zal hebben. Verspreid maximaal 1 inch zand in de sleuf. Dit zal helpen om zelfs blokken te leggen als de grond is niet waterpas.

Te beginnen met de achterwand lag de sintelblokken end-to-end. Gebruik de hamer naar beneden te stampen op bakstenen totdat de bovenste rij is zelfs. Controleer de blokken met het niveau. Op de tweede rij plaats je eerste blok halverwege verleden waar je de eerste rij gestart. De blokken blijft end-to-end voldoen. Wanneer het laatste blok is klaar om te worden geplaatst, zal moeten gebroken.

Klik hier voor de beitel en hamer om een ​​betonblokken breken. Eerste merk, waar het blok moet breken en plaats dan de beitel in het merk. Tik zachtjes op de beitel met de hamer. Doe dit helemaal rond het blok tot het uit elkaar breekt.

Deze stukken worden dan aan het begin en einde van de tweede rij worden geplaatst.

De derde rij dezelfde als de eerst gelegen. Het blok begint bij het begin van de rij geplaatst end-to-end. Op de vierde rij volgt de methode voor de tweede. Doorgaan rijen tot je de gewenste hoogte.

Giet zand in de open ruimten van je betonblokken muren. Zodra het zand wordt gegoten, giet water in de gaten om te helpen te comprimeren het zand. Het zand zal helpen de muur met structurele ondersteuning. Het plaatsen van stalen palen of buizen in de bladeren blok gaten kunnen ook toevoegen aan de drager.

Verf je bin een donkere kleur van het exterieur blok verf. Hierdoor zal de structuur om zich te mengen in de omgeving.