keuken ingrediënten omgetoverd tot het schoonmaken van superkrachten

Rick Meyerson is een freelance schrijver gevestigd in Los Angeles en veel van het werk dat hij heeft geschapen is in verband met verbeteringen aan het huis, eco-vriendelijke praktijken en andere vormen van DIY projecten.

Show van de handen: wie heeft gestaan ​​in hun keuken, te moe om boodschappen te gaan en vastbesloten om een ​​maaltijd uit wat je kunt vinden te maken? Dit is een al te vaak voorkomt die mooi past in de theorie dat “Noodzaak is de moeder van de uitvinding,” vooral als je honger hebt. Hoe zit het als je nodig hebt om te sommige schoonmaakmiddelen gedaan? Kun je foerageren door uw keukenkastjes te komen met effectieve schoonmaakproducten? Blijkt dat je kunt. Niet alleen zijn deze gemeenschappelijke keuken ingrediënten zeer geschikt voor het reinigen, ze zijn ook alle eco-vriendelijk. Kijk of je deze punten kunnen zetten om te werken aan uw huis schoonmaken dag.

Tuit omhoog Met Citroen

Niet alleen is dit citrus variëteit terrific in ijsthee, het is een handige dandy schoner als het gaat om het oplossen van de gevreesde zeepresten. Het kan brengen ook de glans terug naar koper en cooper. Lemon is een natuurlijke bleekmiddel, die het precies goed voor het opheffen van vlekken uit zowel de stof en de vuile vaat maakt. De beste manier om een ​​citroen te gebruiken als een schoner is om te snijden in de helft, strooi er een beetje zuiveringszout voor slijtage en voila, je hebt een natuurlijke reiniging spons gekregen. Als je klaar bent met de citroen gooi het naar beneden de vuilophaal voor een nieuwe impuls van lemony schil in uw afvoer.

Enorm Vivacious Vinegar

Dit is de grootvader van alle keuken ingrediënt schoonmakers. In feite zou je azijn te vinden in veel van uw winkel gekocht benodigdheden. Voor de perfecte reinigingsoplossing, meng gelijke delen azijn met water in een spuitfles en start spritzing! Let op dat azijn desinfecteert, terwijl het reinigt. Laat de azijn geur ontmoediging u. Het moet verdampen wanneer het droogt. Woord van waarschuwing: azijn en marmeren oppervlakken niet opschieten. Je bent beter af uit elkaar te houden hen. Aan de andere kant, zal uw azijn spuiten korte metten met het opruimen van de badkamer, bad, wastafel, ramen en aanrecht te maken. U kunt zelfs gebruik maken van azijn als wasverzachter, die perfect geschikt is voor de gevoelige huid.

Weg te schrobben met zuiveringszout

Op de lijst van keuken ingrediënten die een punch als schoonmakers te pakken, baking soda is daar met azijn. Voor hardnekkige vlekken, er gaat niets boven een beetje elleboog vet en de schurende kracht van zuiveringszout. Dat maakt het een go-to ingrediënt voor het reinigen van een kookplaat, oven en andere vuile oppervlakken in uw huis. Baking soda is ook een krachtige deodorant. We weten allemaal over het zetten van een open doos in de koelkast en vervolgens gieten in de afvoer na een paar maanden. U kunt echter zuiveringszout in een stinkende vuilnisbak of zelfs smellier paar sneakers strooi de geuren te neutraliseren.

Olijfolie Goes Beyond the Salad

De volgende keer dat je een salade gooien, laat een beetje olijfolie voor het schoonmaken. Olijfolie is precies wat de chef-kok besteld voor schrobben smurrie uit gietijzeren pannen. Om die klus te klaren, gooien in een beetje zout en scrub onder warm water. Als u krassen op een leren bank of stoel hebben proberen te wrijven een beetje olijfolie over het gebied in een cirkelvormige beweging. Bovendien, olijfolie werkt op roestvrij staal als een charme.

De zoete geur van vanille-extract

Er gaat niets boven dat vers gebakken koekje geur. U kunt dat frisheid met wat vanille-extract gedrenkte katoenen ballen te reproduceren. Plaats ze rond uw huis en adem in de goedheid. Dit zorgt voor de perfecte finale accent voor uw schoonmaak dag.

onderwerpen

Wat keuken ingrediënten heb je gevonden een nieuwe bestemming voor? Deel die recepten!

KLIK HIER VOOR TIPS VOOR EENVOUDIGE VLEKKEN VERWIJDEREN.