kookeiland karren vs keuken eilanden

Keuken eilanden en kookeiland karren zijn beide goede manieren om werk en de teller ruimte in een keuken te vergroten. Ze hebben slager blok of roestvrij staal snijden gebieden, extra lades, kasten, planken, en andere gemakken. Ze komen in vele uitvoeringen en stijlen. Ze kunnen hout, strak staal of felgekleurde. Keuken eilanden zijn bijna standaard in huis ontwerpen geworden. Een oudere keuken met lege ruimte in het midden kan sterk worden verbeterd met een kookeiland of kar.

Een eiland dat wordt geïnstalleerd op een plaats is niet alleen een werk- en opslagruimte. Zet een paar stoelen naast het, en het is een informele maaltijd tafel. Voor entertainment, maken het een buffet of een bar. Vaste eilanden kunnen stopcontacten, gootstenen, zelfs kookplaten en ovens hebben. Deze eilanden kunnen kleine keukens helemaal zelf.

vaste Islands

Het voordeel van een keukenkar is dat het beweegt. Gemonteerd op wielen, een kar gaat waar het nodig is. Snijden salade op een counter top, maar niet overal voor de grote slakom hebben? Breng de wagen over. Breng het naar de gootsteen om schone vaat op te zetten. Het nadeel is dat het permanent geïnstalleerd vermogen of apparaten niet kunnen hebben.

carts