maximaliseren van het natuurlijke licht in uw huis

Natuurlijk licht is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw huis en budget. Ervoor zorgen dat uw huis heeft voldoende licht zal u helpen om de kosten op elektriciteit te verlagen, houd uw huis kijken fris met al het zonlicht streaming in en ook, houden je gezond. Natuurlijk licht is zeer geschikt voor de behandeling van stemmingsstoornissen en stimuleren van het immuunsysteem. Hier zijn een aantal eenvoudige tips over hoe je het natuurlijke licht te maximaliseren in uw huis.

Of uw huis heeft veel ramen of een paar, kunt u gemakkelijk het licht die je krijgt van hen te optimaliseren. Plaats meubels, zoals een bank of een gemakkelijke stoel naast de ramen. Houd de ramen schoon en gebruik maken van pure, lichtgekleurde gordijnen of jaloezieën zo veel mogelijk. Jaloezieën zijn beter in waardoor natuurlijk licht in uw huis. Niet alleen kunt u de controle van de hoeveelheid licht, maar u kunt ook de hoek van de blinds om het licht direct in een bepaald gebied. Houd gordijnen en rolluiken open tijdens de dag en kijk hoe de zon brandt uw huis, vrij van kosten.

Met behulp van Windows te maximaliseren Natural Light

Met behulp van het kleurenpalet in de kamers is een eenvoudige manier om natuurlijk licht te verhogen. Wit en lichte kleuren zijn beter reflectoren van natuurlijk licht en zo zal lichtgekleurde muren en meubels maken een kamer kijken helderder natuurlijk. U kunt spatten van kleur toe te voegen in de vorm van kussens of gooit om de levendigheid van een kamer te verhogen. Met behulp van reflecterende Sheens op het plafond zal ook helpen om natuurlijk licht te verhogen.

Décor tips om Natural Light

Spiegels zijn een andere eenvoudige manier om meer licht en het leven toe te voegen aan een kamer. Sinds spiegels, ook reflecteren het licht in plaats van te absorberen, het plaatsen van een spiegel of twee strategisch zal het natuurlijke licht in een ruimte te verhogen. U kunt ook, zet het gebied naast de grote ramen in een erker-achtige zithoek door het bouwen van een eenvoudige bankje naast de vensterbank.

Het maken van structurele veranderingen aan Light natuurlijk te verhogen

Het toevoegen van een dakraam is een geweldige manier om natuurlijk licht te verhogen en de kosten van elektriciteit te verlagen. Kies een locatie die de maximale hoeveelheid zonlicht ontvangt. Probeer ook dakramen in kamers die vaker dan anderen worden gebruikt installeren. De badkamer is een goede plek voor een dakraam. Door dit te doen zal helpen om te bezuinigen op de kosten van elektriciteit, terwijl het houden van de kamer helder en natuurlijk verlicht Solar verlichting of lucht buizen zijn ook ideaal en eenvoudige opties voor het optimaliseren van natuurlijk licht.

Belemmeringen voor Natural Light

Is uw raam geblokkeerd door een overwoekerd hedge? Of misschien geconfronteerd met een boom? Knippen van een heg of takken van een boom zal helpen natuurlijk licht om uw kamer te bereiken. Vermijd alles plakken op een raam en ontmoedigen kinderen uit hetzelfde te doen. Houd vensterbanken vrij van rommel en laat het zonlicht om vrij te stromen in.

Het maximaliseren van het natuurlijke licht dat uw huis ontvangt zal u helpen om de kosten van elektriciteit te verlagen, meer eco-vriendelijk en ook gezond te blijven. Zonlicht zal uw huis helder te houden en natuurlijk warm in de winter ook. Simpele dingen zoals het herschikken van de meubels of het veranderen van de gordijnen kan een groot verschil maken. Geen gebruik maken van deze tips en ideeën om het natuurlijke licht te maximaliseren in uw huis en zien hoe het klaart het op.