mdf vs leisteen pooltafels

Voorafgaand aan de aankoop van leisteen pooltafels, is het noodzakelijk om vergelijkingen met andere vormen van tafel te maken om een ​​idee van wat te verwachten te krijgen. Zich bewust zijn van de verschillende kwaliteiten die de tafel te bieden zal ervoor zorgen dat u de juiste afwisseling voor uw doeleinden te verkrijgen.

Leisteen pooltafels worden geconstrueerd om dergelijk professioneel niveau dat ze de neiging om het type dat door clubs, maar ook voor huishoudelijke eigenschappen.

Gebruiken

De kosten van leisteen pooltafels blijkt vaak onbetaalbaar te zijn in vergelijking met MDF pooltafels. Hoewel de kosten van beide variëteiten tabel varieert, zal de duurste MDF tabel honderden dollars terwijl de lei loopt in duizenden.

Kosten

Leisteen pooltafels zijn bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, die ervoor zorgt dat het plat zal blijven en nog vele jaren. Een hoge kwaliteit MDF tafel zou moeten gaan door middel van specifieke behandeling om te voorkomen dat kromtrekken.

Duurzaamheid

Het bereik van MDF pooltafels op de markt zal meestal hoger zijn dan die voor leisteen pooltafels, waardoor het makkelijker wordt om de stijl, de grootte en kleur die u wilt vinden. Een MDF tafel zal lichter en makkelijker te transporteren, zelfs zodat u versies die vouwen te verkrijgen.

Gemak