messenslijper tools waarmee u in uw keuken

Je hebt een paar keuken verscherping tools waarmee u uw gereedschap en apparatuur te houden goed werkt. Botte messen kan gevaarlijk zijn, dus het is best om uw keuken gereedschap te scherpen op een regelmatige basis.

Een strook van leer is het basismateriaal gebruikt om een ​​lederen strop te maken. Deze tool scherpt bladen als het gereedschap over de leer wordt getrokken. Een schurend materiaal kan ook worden aangebracht op het leer de strop als een polijstgereedschap. Een lederen strop wordt meestal opgehangen op een vlakke ondergrond.

leder Strop

Deze hulpmiddelen bestaan ​​uit een dun stuk staal bevestigd aan een veiligheidshandgreep. De keuken is het blad wordt getrokken van een aantal keren over het staal. Dit proces scherpt het mes. Beide zijden van het blad worden getrokken over de stalen ..

aanzetstaal

Keuken messen worden getrokken over deze steen net als aanzetstaal. Deze rechthoekige steen kan droog of nat worden gebruikt om de keuken messen te slijpen

Slijpsteen

Deze apparaten maken gebruik van elektrische energie aan de keuken messen te slijpen. De slijper is ingeschakeld en het blad wordt gerund door sleuven in het apparaat. De motor van de slijper krachten legering, waarbij het blad maalt terwijl hij zit in de sleuf. Er zijn verschillende elektrische slijpers beschikbaar.

elektrische Slijpers