onderhouden van uw oude sprinklers

Sprinklers zijn een dure aanvulling op uw huis, maar de moeite waard de investering. Zij betalen voor zichzelf na verloop van tijd door te besparen op uw waterrekening, zoals u zult niet langer overwatering uw gazon of tuin met een slang. Een goede verzorging van uw sprinklers zal ervoor zorgen dat ze nog vele jaren;. Inspecteer Vaak; De beste manier om uw oude sprinklers te behouden is de vangst van een klein probleem voordat het een grote. Bestudeer de koppen op zijn minst een paar keer per jaar. Onmiddellijk vervangen kapotte sprinklerkoppen. Dit zal voorkomen dat u het gebied direct rond het hoofd met een stromende stroom van water elke keer dat u uw sprinklers draaien drenken;. Vervang Broken Heads; Als een sprinkler hoofd krijgt gebroken is, is het niet moeilijk te vervangen. Je moet zorgvuldig te graven rond het hoofd diep genoeg zodat de riser het is gehecht aan vrij is van vuil. Je wilt niet vuil te vallen in de pijp als je eenmaal hebt het hoofd af. Schroef de gebroken hoofd en de schroef op een nieuwe. Dan, schroef in de sproeikop. Broken sprinklerkoppen afvalwater, wat slecht is voor het milieu en uw portemonnee;. Tap Sprinklers; Bij vriesweer komt, afvoer uw sprinklers volledig. Gebruik de instructies van de fabrikant over hoe het systeem goed af te voeren of het huren van een professional. Terwijl de pijplijn had moeten worden begraven ten minste 6 duim onder uw regio bevriezen lijn, kan het water in de hoofden bevriezen en barsten of breken ze. Neem niet het risico van eventuele aansluitende delen van de waterlijn invriezen en breken niet nemen. Wees er zeker en afvoer grondig zodra koud weer komt en dan zul je geen zorgen te maken over het doen in geval van nood;. Clean Sprinklers; Als u zich zorgen over de waterstroom, plaats blikjes in verschillende plaatsen zijn en controleer ze na running sprinklers. Als blikjes in een bepaald gebied hebben weinig water in hen, controleer dan de hoofden in dat gebied in het bijzonder. Zelfs zonder dit probleem, kunt u een gewoonte van het reinigen van uw sprinklers een keer per jaar om dit te voorkomen. Verwijder de sprinklerkoppen en laat ze weken in water. Maak de risers en verwijder eventueel vuil of vuil in de bus waar de hoofden zitten. Gebruik een stijve draad naar de koppen schoon te maken indien nodig. Vervang vervolgens sprinklerkoppen en testen van de stroom.

Kijk uit voor Weeping of Non-Stop Sproeien; Direct na uw sprinklers zijn uitgeschakeld, kijk uit voor een sprinkler hoofd dat “huilt” of lijkt te worden overlopen met een langzame stroom van water. Het ventiel dat de controles die zone waarschijnlijk is versleten en niet goed afdichten. Je moet om de klep te vervangen;. Als u een sprinkler of sprinklers die blijven nadat u het systeem uitgeschakeld, dan is dat de klep is waarschijnlijk geblokkeerd door een kleine rots of een ander vuil. Je moet die klep vinden en spoel het uit dus het zal sluiten en de waternevel van uw sprinklers naar behoren uit te schakelen.