onderhoudstips voor buiten leitegels

Leisteen tegels zijn een populaire vorm van vloeren materiaal, want als ze goed worden onderhouden kunnen ze een lange tijd duren. Dit is afgezien van het feit dat ze een aangename sfeer. Hier zijn enkele onderhoud tips die je moet rekening houden met uw exterieur leisteen tegels in goede staat te houden, en om hun levensduur tegen buitenomstandigheden te versterken.

Primair is het cruciaal om de tegels te reinigen op een regelmatige basis. Spoel de leisteen tegels met een mengsel van warm water en wat milde zeep. Blijf weg van zure reinigingsmiddelen. Langdurige vuil, roet en stof zal de afwerking van uw leitegels ruïneren. Morsen of vlekken moeten zo snel je ze opmerkt worden gereinigd. Regelmatig reinigen is cruciaal, aangezien buitencondities zijn gebonden aan een sterke verontreiniging en residuen veroorzaken.

Tip 1: Regelmatig schoonmaken

Van tijd tot tijd, is het een goed idee om de leitegels wassen met een steen schoner. Ook als u geen algen of mos ontwikkelen opmerken, scrub de gebieden met een mengsel van water en een beetje bleekmiddel. Wees altijd voorzichtig met het reinigen van apparatuur die u gebruikt, om zo te voorkomen dat eventuele schaafwonden aan de tegels. Gebruik een zachte borstels en doeken.

Tip 2: Specialized Cleaning

Het is belangrijk om de leitegels met een geschikt afdichtmiddel omvatten. Hiervoor is een extra beschermende laag op de tegels, die de weerstand tegen vlekken en andere schade verbeteren. Het beste is om meer dan één coating aan te brengen. U moet opnieuw te verzegelen de tegels van tijd tot tijd, vooral als u een verkleuring opmerkt, vervagen of tekenen van slijtage. Uiteraard, in het geval van uitwendige leitegels, is het nog belangrijker te hersluiten van tijd tot tijd.

Tip 3: Het behandelen met kit