vele mogelijkheden voor erker gordijnen

erker gordijnen geven privacy aan erkers, die vaak het brandpunt van de gevel van een huis.

Erkers zijn gebouwd met drie ruiten creƫren van een vierkant of een boog baai. Echter, moeten alle drie panelen worden behandeld als een enkel venster wanneer u van plan bent uw erker gordijnen.

Gordijnen van de ramen; Zorg ervoor dat er voldoende ruimte boven een raamkozijn en vervolgens mount een continue gebogen gordijn staaf of een standaard gordijn paneel in de erker. Gordijnen worden gemonteerd trekken zij aan elke zijde van de opening van de baai, in plaats van aan de zijden van de afzonderlijke panelen.

Roman schaduwen zijn een andere gemeenschappelijke keuze voor erker gordijnen. Roman schaduwen te verhogen naar de bovenkant van elk venster paneel. Een volant kan de tinten verbergen wanneer de gordijnen op.

Gordijnen uit de baai; Als montage gordijnen op de panelen van de erker niet haalbaar is, kan de vloer tot het plafond gordijnen over de opening naar de baai worden gemonteerd. Dit sluit het gebied van de erker wanneer de gordijnen gesloten zijn, maar vestigt de aandacht op de baai wanneer ze worden geopend.